Enorm premie voordeel bavXL

Screen-Shot-2015-09-02-at-11.03.54-AM

Extra voordelen ZZP-er

  • Geen verplichte leveringsvoorwaarden.
  • Geen verplichte schaduwmanagement.
  • Geen eisen aan de duur van ondernemerschap.
  • Kosten van juridisch verweer niet ten laste van het verze.
  • Zeer laag eigen risico.

Waarborg FD

pro consument

Leden van Waarborg FD profiteren van een aantrekkelijke beroepsaansprakelijkheidsverzekering via bavXL. Uitstekende voorwaarden en tot 40% korting op de premie.

De kracht van bavXL:

1. Groot inkoopvoordeel
Met ruim 50.000 ondernemers het grootste BAV collectief . Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

2. Specialist in beroepsaansprakelijkheid
Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie.  BavXL  is specialist in beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

3.Bespaar tot 40%
Lid van Waarborg FD? U kunt uw polis direct afsluiten!

Wat is Waarborg FD?

Waarborg FD richt zich met haar gerichte dienstverlening, Waarborg en Keurmerk geheel, op basis van maatwerk en samenwerking met accountants en administratiekantoren èn hun opdrachtgevers, op het inzichtelijk maken van de kwaliteit, klanttevredenheid en klantgerichtheid van een kantoor.

Op basis van diverse periodieke gerichte onderzoeken onder kantoren en hun klanten, waarbij we de behoeftes en verwachtingen van ondernemers continu inventariseren, voorziet Waarborg FD in die behoefte en dus creëren wij gezamenlijk aantoonbare (meer)waarde voor de kantoren.

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

Toen ik voor mijn loopbaanbegeleidingsbureau Life Alignment Coaching in 2011 een beroepsaansprakelijkheidverzekering nodig had, in het kader van eisen die een potentiële opdrachtgever had gesteld, heb ik………….lees meer
Richard Hereijger, Life Alignment Coaching
Als interim-manager ben ik naar mijn opdrachtgevers verplicht om een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Voor mijzelf is het belangrijk dat ik…………….lees meer
Paul Mekking, Interim Manager