Enorm premie voordeel bavXL

Screen-Shot-2015-09-02-at-11.03.54-AM

Extra voordelen ZZP-er

  • Geen verplichte leveringsvoorwaarden.
  • Geen verplichte schaduwmanagement.
  • Geen eisen aan de duur van ondernemerschap.
  • Kosten van juridisch verweer niet ten laste van het verze.
  • Zeer laag eigen risico.

Accountants en Belastingadviseurs

Laat uw klanten en uwzelf profiteren van onze inkoopkracht.
Accountants en belastingadviseurs laten hun cliënten eenvoudig profiteren van onze inkoopkracht. Hoogwaardige beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen tegen scherpe premies.

BavXL vertegenwoordigt een collectief van 50.000 ondernemers en 35 branche- en beroepsorganisaties. Dit geeft ons de mogelijkheid scherp te onderhandelen over voorwaarden en premies.

Dekkingsprobleem binnen MKB
Veel MKB-ers zijn niet goed verzekerd tegen bestuurs- en beroepsaansprakelijkheid. Ze zijn slecht geadviseerd, verzekerd volgens standaard voorwaarden tegen veel te hoge premies.

Dit komt doordat maar weinig verzekeraars gespecialiseerd zijn in beroepsaansprakelijkheid. BavXL verzekert alleen via grote, specialistische, internationaal gerenommeerde verzekeraars. U bent dus zeker van een topverzekering.

Bespaar tot 40%
Benieuwd naar het verschil dat bavXL voor uw cliënt kan maken? Stuur ons een kopie van de BAV-polis van uw cliënt. Wij maken een kosteloze scan, die u voorlegt aan uw cliënt.

De besparing is gemiddeld gelijk aan 8 adviesuren.

Maak hier de berekening.

offerte Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

Toen ik voor mijn loopbaanbegeleidingsbureau Life Alignment Coaching in 2011 een beroepsaansprakelijkheidverzekering nodig had, in het kader van eisen die een potentiële opdrachtgever had gesteld, heb ik………….lees meer
Richard Hereijger, Life Alignment Coaching
Als interim-manager ben ik naar mijn opdrachtgevers verplicht om een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Voor mijzelf is het belangrijk dat ik…………….lees meer
Paul Mekking, Interim Manager